TOSHIBAN JA ECOTALEN LED-VALOT JA VALONLÄHTEET NYT YHDELTÄ PÄÄJAKELIJALTA POHJOISMAIHIN JA BALTIAAN

Toshiba- ja Ecotale LED-ratkaisuja on nyt mahdollista hankkia yhdeltä pääjakelijalta, kun Ecotale ja Suomen Valojakelu Oy yhdistävät toimintansa.  15.4.2016 voimaanastuvan yhteistyösopimuksen ja yritysjärjestelyn myötä Ecotale Oy ja Suomen Valojakelu Oy ovat ainoa Toshiban ja Ecotalen LED-tuotteiden valtuutettu pääjakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa.

“Ecotalen ja Toshiban LED-valot, -valaisimet ja –valonlähteet ovat jo pitkään olleet suomalaisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien suosikkeja”, kertoo Ecotalen kotimaan myyntiin avainasiakaspäälliköksi nimitetty Kari Pälli. Samsung Electronics Nordic AB:ltä LED-myyntiin siirtyvä Pälli on tyytyväinen yhtiön valikoiman laatuun. “Nämä tuotteet tekevät hyvää ympäristölle ja kukkarolle, näitä on ilo myydä”, hän tiivistää.

Uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Ecotale Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Marko Puumalainen. Puumalainen toimii jatkossa myös yhtiön kehitysjohtajana. Toimitusjohtajaksi on nimitetty aiemmin Suomen Valojakelu Oy:n toimitusjohtajana toiminut  Ari Varjonen. Vientimyynnin johtajaksi on nimitetty Olli Ruuskanen. Ruuskanen siirtyy yhtiön palvelukseen Constructor Finland Oy:ltä. Ruuskasella on vankka, lähes 30 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä.

Toshiba LED:in meille myöntämä Masterdealer -sopimus on meille hieno mahdollisuus palvella Pohjoismaiden ja Baltian asiakkaita markkinoiden parhaimmilla tuotteilla. Ecotalen uusinta teknologiaa hyödyntävät energiatehokkaat ratkaisut ja Toshiban laatutuotteet ovat kattaus LED-ratkaisuja, joissa tehokas, ympäristöystävällinen valaistus on mahdollista kaikissa kohteissa”, iloitsee tuore hallituksen puheenjohtaja Marko Puumalainen.

Tuotevalikoiman monipuolistumisen ja myyntialueen kansainväliseksi laajentumisen myötä yhtiö odottaa lähivuosien olevan valoisia myös liikevaihdon kasvun ja tuloksen osalta. Uudelta markkina-alueelta tavoitellaan erityisesti lisää tukku- ja ketjuasiakkaita.

Ecotalen ja Suomen Valojakelun nykyiset asiakkuudet ja kumppanuudet säilyvät ennallaan: yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa toimintaa kehittää jatkossa vielä vahvempi organisaatio ja monipuolisempi joukko osaajia.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Hallituksen puheenjohtaja/kehitysjohtaja Marko Puumalainen, Ecotale Oy
marko@ecotale.fi, p. 0400 488 397